Aankoopkeuring

Aankoopkeuring

Wilt u een andere woning kopen? Door een onafhankelijke bouwtechnische-aankoopkeuring en rapportage van BOUWenKUNDIG krijgt u inzicht in de technische staat en onderhoudstoestand van de woning. Alle bevindingen worden samengevat in een bouwtechnisch rapport inclusief een globale kostenraming met de direct noodzakelijke kosten of kosten die op termijn zijn te verwachten.

Meeloopkeuring

Meeloopkeuring

U kunt ook kiezen voor de meeloopkeuring, deze keuring is voordeliger dan de aankoopkeuring, echter in plaats van een bouwtechnisch rapport ontvangt u een mail met aandachtspunten en/of gebreken die u ter overweging kunt meenemen.

Opleveringskeuring

Opleveringskeuring

Wordt uw nieuwbouwwoning of verbouwing binnenkort opgeleverd? BOUWenKUNDIG inventariseert het eindresultaat kritisch aan de hand van de geldende normen . De eventuele bouwkundige gebreken worden vastgelegd in een proces-verbaal van oplevering. Dit wordt samen met de bouwer besproken om de geconstateerde punten zo snel mogelijk te herstellen.

p

Tarieven

Over onze tarieven

Wij kunnen natuurlijk een aantal algemene tarieven gaan noemen, we hebben ervoor gekozen dit niet te doen. Waarom? Omdat bijna iedere opdracht verschillend is en het tarief op maat met u wordt afgestemd.

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor uw prijskaartje.

Contact opnemen...

Algemeen, met Menno of met Reinier?
Kies hier
Visit Us On Linkedin